TAKPANEL, TAKBORD


Takpanel går aldri av moten. Våre ferdigmalte takbord sparer deg for mye arbeid og gir et innvendig tak som er en pryd for boligen din. Takpanelet er lett å sette opp og passer i alle hjem, uansett om du foretrekker det pent og klassisk eller stramt og moderne.


Panelbordene leveres i Skygge/Skrå, Skygge/Skrå med V-fas Endeskjøt og V-fas alle fire sidene.

Takbord V-fas 4 sider - Hvit

Takbord Skygge/Skrå V-fas Endeskjøt - Hvit

Takbord Skygge/Skrå - Hvit

Arbor Panel Takbord i MDF gir et penere resultat enn vanlig panel. De har et tiltalende utseende
med den
klassiske trestrukturen, men uten de skjemmende kvisthullene. Takbordene er enkle å sette opp, du gjør det selv på noen timer, og ingen spesialverktøy er nødvendige. Arbor Panel Takbord i MDF kan også brukes på vegg. Leveres i to lengder – 242 cm og 362 cm.


Enkel montering
Arbor Panel Takbord har not og fjær i sidene og endene, noe som gjør det enkelt å montere og få et pent og jevnt resultat. Festes med selvborende skruer eller kramper skjult i underkant av not. se fullstendig monteringsveiledning.


Tidløs og slitesterk
Takbordene leveres i en delikat og tidløs hvit farge som passer i taket. De er ferdig malte fra fabrikken og fremstår med penselstrøkstruktur. Du får et inntrykk som om du hadde malt bordene selv, men det blir ikke malingsøl på gulvet eller merker i taket etter ujevn maling. Du sparer deg for mye merarbeid, og kostnadene til maling og redskap. Overflaten er slitesterk og robust. Den tåler grundig rengjøring så ofte du ønsker. Bruk milde vaskemidler eller du kan benytte dampvask uten fare for skjolder.

Hvis du ønsker en annen farge senere kan panelet fint males.
For best resultat bør du følge vår malingsanbefaling.


Teknisk info:
Tykkelse: 12 mm
Format: 14 x 242/362 cm
Lysmål: 12 x 240/360 cm
Dekker: 0,29/0,43 m2
Kantene: Not og fjær 4 kanter
Vekt: 1 bord 242 cm ca 2,8 kg, pr m2 ca 9 kg, kolli á 280 stk ca 775 kg. Pkn á 8 pl ca 22 kg.

Farge:
Hvit NCS: S0502-Y

 
Hvit
NCS: S0502-Y
www.aktiweb.no