Veggpanel 6 mmPerfekt for oppussing! Gjør rommet lekkert og moderne med Arbor Panel Dekorplate. Platene i MDF er kun 6 mm tykke. De er lette å sette opp, og spesielt egnet til rehabilitering. Et klassisk og tidløst design, med en dus fargetone, som står godt til de fleste typer interiør. Platene passer derfor både i stua, på gangen eller soverommet.


Enkle å montere
Arbor Panel Dekorplate er laget spesielt for oppussing og rehabilitering. Platene monteres ved liming og/eller skruing/kramper. De egner seg like godt til montering på vegg av spon eller andre trematerialer, som på vegg av gips, mur eller puss. Ettersom platene kun er 6 mm tynne, er det ikke nødvendig å fjerne karmene rundt dører og vinduer.

   

Legg platene helt inntil karmene og fug deretter. Tak- og gulvlister kan tas bort før montering, men også her er det mulig å la listverket stå, og legge platene inntil og fuge. Når platene er på plass, er jobben gjort. De tåler oppheng av bilder, mindre hyller og lignende, spesialskruer er ikke nødvendig.

Dus, klassisk farge
Arbor Panel Dekorplate kommer i profilene Perlestaff og Skygge/skrå, i fargen Hvit. Platene er ferdigmalte fra fabrikken med struktur av penselstrøk. De tåler grundig rengjøring. Benytt milde vaskemidler eller dampvask.

Hvis du ønsker å male platene senere, anbefaler vi at du følger malingsveiledningen.

Teknisk info:
Tykkelse: 6 mm
Format:    62 x 239 cm
Lysmål:    60 x 239 cm
Dekker:    1,43 m2
Kanter: Not og fjær 2 kanter
Vekt: 1 plate ca 6 kg, 1 m2 ca 4 kg, kolli a 106 ca 650 kg


Farger:
Hvit NCS: S0502-Y

MDF:
Arbor Panel Dekorplate er MDF-plater som består av ensartet tremasse presset sammen under høyt trykk og høy temperatur. Dette gjør platene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller.
 
Hvit - vist på Skygge/skråHvit - vist på Perlestaff
www.aktiweb.no