Faspanel


Med Arbor Faspanel i spon, får du et nytt rom med lekre og moderne vegger som er lette å holde rene. Arbor Faspanel i spon passer når du skal bygge nytt, utvide eller rehabilitere. Platene har et nøytralt og tidløst design, som vil gi rommene dine det løftet du ønsker deg uansett om du foretrekker det trendy eller klassisk. Platene har seks bord. Malingen framstår med penselstrøkstruktur slik at det ser ut som det er brukt pensel eller kost og de har dermed et klassisk paneldesign.

Enkelt å sette opp
Arbor Faspanel er et enkelt og pent alternativ til panel og plater. Du slipper kvisthull og andre ujevnheter og setter lett opp platene selv på noen timer.

Når platene er på plass er jobben gjort
Du trenger ikke å lime, bare slå stiften direkte i notsiden, og legg neste plate over. Det er ingen fare for at platene sprekker eller revner under oppsettingen. Hvis du er uheldig med hammerslagene kan du pusse, sparkle og male over. Platene tåler oppheng av bilder, mindre hyller og lignende. Du trenger ikke å bruke spesialskruer verken til å sette opp veggen eller henge gjenstander på den.

Platene har not og fjær i skjøten. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.To valgfrie vegger
Arbor Faspanel i spon med V-fas får du i tre harmoniske farger: Hvit, Skagen og Sval Sjø.

Platene kommer ferdig malte fra fabrikken og fremstår med penselstrøkstruktur, som gjør at det ser ut som det er brukt pensel eller kost. Og fordi du ikke maler selv får du heller ikke malingsøl på gulvet eller møblene dine.  

Veggen kan vaskes med milde vaskemidler, eller du kan bruke dampvask. Platene har en robust og slitesterk maling som tåler grundig rengjøring. Gang på gang.

Hvis du ønsker å male platene senere anbefaler vi at du følger vår malingsveiledning.

Teknisk info:
Tykkelse: 12 mm
Format: 62 x 239/274 cm
Lysmål: 60 x 239/274 cm
Dekker: 1,43/1,64 m2
Kantene: Not, fjær og fas 2 kanter
Vekt: 1 plate 62 x 239, ca 12 kg - 1m2 ca 8 kg - kolli a 52 stk ca 660 kg

Farger:
Hvit NCS: S0502-Y
Skagen NCS: S1502-Y50R
Sval Sjø NCS: S1005-B20G

Last ned:

Spon
Våre faspanel er laget av spon og påført en robust maling. De har en glatt, fløyelsmatt overflate. Det er mange fordeler ved å slippe å male veggen selv: Du trenger ikke dekke til gulv og møbler, unngår malingsøl eller ujevnheter i taket, og du sparer tid. Veggene tåler grundig rengjøring med milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder i taket.

Levert av  
mangadexmangadex