Arbor Malingsklar – perfekt for maling


Arbor Malingsklar Klikk brukes i rom hvor det skal males og du ønsker en slett vegg. Platen har en spesiell klikkskjøt («not/fjær»-system), som gjør monteringen enkel og som gir minimale muligheter for bevegelse.
Platen kan benyttes i alle rom hvor det ikke stilles krav til fuktbestandige materialer (Klimaklasse 1). 
Et unikt produkt for nybygg og oppussing
Enten du skal bygge nytt eller pusse opp, egner Arbor Malingsklar seg svært godt. Du får den i lengder på 239 og 274 cm og i bredde 62 cm. Platen er laget av spon og har en meget høy kvalitet. Oppheng og innfestning er svært enkelt på Arbor Malingsklar. Ingen behov for plugger eller spesial skruer. Ved tyngre installasjoner må det kubbes bak platen.


Grunnet direkte på sponplaten - perfekt for å male på

Arbor Malingsklar er grunnet direkte på sponplaten og du får en skjøt som ikke trenger sparkling eller sliping. Den er spesialgrunnet i vår fabrikk og grunningen er perfekt å male på. Vi bruker en vannbasert grunning.
Platen er også grunnet på baksiden for bedre stabilitet.Ny klikk låseprofil
Vår nykonstruerte klikkskjøt er laget for å få en nøyaktig og tilnærmet usynlig skjøt. Den gjør det svært enkelt å montere platene og du trenger ikke sparkle og slipe skjøten før maling. Fjern eventuelt limsøl ved å pusse lett over med sandpapir.

Du sparer tid og penger
Med Arbor Malingsklar slipper du både kostnadene med grunningen, utstyret og ikke minst arbeidet med sparkling og sliping, grunning og nye sliping/pussing. Du sparer både tid og penger og oppnår et perfekt resultat.

Arbor Malings klar kan også tapetseres, men vi anbefaler Arbor Grunnet Kilfals, som er et rimeligere alternativ og spesielt laget for tapetsering.
 
Over tid kan skjøten bli påvirket av ytre forhold som kan gi en noe synlig skjøt.

Tekniske data
Tykkelse: 12 mm
Format: 62 x 239/274 cm
Lysmål: 60 x 239/274 cm
Dekker: 1,434/1,644 m2
Kantene: Klikklås 2 sider
Vekt: En plate ca. 12/14 kg
1 m2 ca. 8 kg
Kolli à 56 stk.
- ca. 711/805 kgLast ned

Levert av  
mangadexmangadex