Panel Trend MDF

 

 

1. januar 2015 etablerte vi Arbor-Kragerø A/S og fikk da mulighetene til å styrke vårt produkttilbud med mange nye varianter. Dette gjelder både mht plateformat – full vegghøyde og Multiplater på 120 cm for vegg og tak, mange nye dekorer og et nyutviklet Arbor klikk låsesystem. 
Dette er en helt ny måte å dekorere/male veggpanel på og vi har stor tro på at de fleste nye dekorene vil slå an i markedet. Spesielt har sletteveggene vært etterspurt.
Arbor Panel Trend Natur
Arbor Panel Trend Natur er slette vegger og med unike, klassiske og moderne dekorer.
Våre Natur-serie gir deg utrolige mange muligheter til å skape unike og tilpassede interiører, fra det klassiske til det helt moderne. Noe for en hver smak og med en helt ny Arbor Klikkskjøt, som forenkler monteringen.


Arbor Panel Trend Slettvegg malt
Ønsker du deg slette, malte vegger? Ferdigmalt Arbor Panel Trend Slettvegg med Arbor Klikk mikroskjøt er det riktige valget, hvis du ønsker å unngå sparkling, pussing og malingssøl. De virker slette på veggen ved normal betraktningsavstand. 


Arbor Panel Trend Skygge/Skrå vegg 
Arbor Panel Trend Skygge/Skrå har ekte profil og naturdekor.
Disse veggpanelene kombinerer den tradisjonelle Skygge/Skrå-profilen med en moderne dekorteknikk. Slik får du et klassisk og pent interiør, som passer i mange rom.


Arbor Panel Trend Multi, vegg og tak 
Arbor Panel Trend Multi er en serie fra Arbor som kan brukes både på vegg og i tak. Lys Bjørk og Oljet Bjørk var svært eksklusive tak tidligere og gir også nå et mektig inntrykk. 
Betongplatene med og uten staghull, gir en følelse av nettopp støpt betong og lager et røft uttrykk i alle rom – kjellerstue, barne-/ungdomsrom eller i andre lokaler, hvor spesielle løsninger passer inn. 


Arbor Panel Trend Fotovegg 6 pl
Arbor Panel Trend Fotovegg på seks plater med høyde 239 cm er for deg som er kreativ. Vårt innovative produksjonsutstyr gir oss muligheter til å lage alle mulige motiver på våre plater for vegg og tak. I tillegg til tradisjonelle produktserier med motiver som trestruktur og betong leverer vi også fotografier. Bruksområder er både hus og hytte, hvis du velger blant våre standardmotiver.
For store opplag for butikk-kjeder og annen næringsvirksomhet, kan spesialproduksjon avtales.


Arbor Panel Trend Fotovegg 4 pl
Arbor Panel Trend Fotovegg på fire plater med høyde 239 cm er for deg som er kreativ. Vårt innovative produksjonsutstyr gir oss muligheter til å lage alle mulige motiver på våre plater for vegg og tak. I tillegg til tradisjonelle produktserier med motiver som trestruktur og betong leverer vi også fotografier. Bruksområder er både hus og hytte, hvis du velger blant våre standardmotiver.
For store opplag for butikk-kjeder og annen næringsvirksomhet, kan spesialproduksjon avtales.


Arbor Panel Trend Fotovegg 2 pl
Arbor Panel Trend Fotovegg på 2 plater med høyde 274 cm er for deg som er litt kreativ. Med vårt nye, innovative produksjonsutstyr kan vi lage alle mulige motiver på våre plater for vegg og tak. Bruksområder er både for hus og hytte, hvis du velger blant våre standardmotiver.
For store opplag for butikk-kjeder og annen næringsvirksomhet, kan spesialproduksjon avtales.

Levert av  
mangadexmangadex