Topp moderne produksjon


Vi kombinerer en rutinert og stabil arbeidsstokk med topp moderne produksjonsutstyr. Vi har valgt å bruke en en-etasjes presse. Det finnes mer effektivt utstyr, men ingenting gir bedre kvalitet enn dette. 

Godt råvirke er nøkkelen
Arbor henter det meste av råvirket fra skogene i Nordland. Gjennom mange års erfaring har vi funnet frem til en kombinasjon av bjørk og gran. Vi bruker mye rundtvirke - det kjenner du på fastheten.

Kvaliteten i Arbor-platene gjenspeiler seg også i miljøegenskapene. Våre standard veggplater i spon er Svanemerket og det er garantien for et miljøvennlig produkt.

Arbor-platene fraktes i miljøriktig emballasje uten bruk av plast. Arbor benytter hovedsakelig erfarne norske transportører som sikrer færre transportskader og få ergrelser for våre kunder rundt omkring i Norge. Kundesegmentet er byggevarekjeder og forhandlere, som leverer videre til entreprenører, byggmestere og forbrukere.
Arbor-Kragerø leverer MDF-produkter for vegg og tak. Produksjonen omfatter ubehandlede og malte interiørprodukter i MDF. Produkter i flere profiler og moderne farger. Vi produserer også veggpaneler med mange dekorer, bilder, graffiti og tapetdekorer.

En del av sortimentet er også baderomspanel med klikklås, som er godkjent for bruk i våte soner, med mange spennende og moderne dekorer. Produsent: BerryAlloc.

Levert av  
mangadexmangadex