Arbor Panel Trend Fotovegg 2 plater 


Arbor Panel Trend Fotovegg på 2 plater med høyde 274 cm er for deg som er kreativ. Med vårt nye, innovative produksjonsutstyr kan vi lage alle mulige motiver på våre plater for vegg og tak. Bruksområder er både for hus og hytte, hvis du velger blant våre standardmotiver.Bildene kan forlenges i bredden med Arbor Panel Trend Hvit veggplater med høyde 274 og med Arbor Klikk. Eller du kan sage dem ned fra 274 til ønsket høyde. På bildet over har vi brukt Lys Eik i høyde 239 cm.

Dette er også løsninger for større prosjekter for næringslivet - som butikk, ulike kjeder og offentlige rom. Arbor har et utvalg av bilder som er lagerførte, men vi kan levere alle motiver du ønsker å produsere i større antall. Be om tilbud.


Rask og enkel montering med Klikk
Arbor Panel Trend Fotovegg settes raskt og enkelt opp med Arbor Klikkskjøt. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.Robust maling 
Siden platene er ferdigmalte slipper du å bekymre deg for malingsøl og ekstra kostnader. Platene er lekkert malt med en robust og slitesterk maling. Platene tåler grundig rengjøring med milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder på veggene. 

Platene kan overmales etter vasking, se vår malingsanvisning.


Velg blant motiver på 2 plater 274:


Teknisk info:
Format 2 pl: 11x1220x2740
Lysmål: 1200x2740
Dekker: 3,29 m2
Pakning: 2 stk
Kanter: Arbor Klikk 2 kanter


Last ned:

MDF:
Arbor Panel Trend Fotovegg er MDF-plater som består av ensartet tremasse presset sammen under høyt trykk og høy temperatur. Dette gjør platene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller.


Levert av  
mangadexmangadex