Arbor Panel Trend Fotovegg 6 plater 


Arbor Panel Trend Fotovegg på seks plater med høyde 239 cm er for deg som er kreativ. Vårt innovative produksjonsutstyr gir oss muligheter til å lage alle mulige motiver på våre plater for vegg og tak. I tillegg til tradisjonelle produktserier med motiver som trestruktur og betong, leverer vi også fotografier. Bruksområder er både hus og hytte, hvis du velger blant våre standard motiver.Bildene kan forlenges i bredden med våre andre veggplater med høyde 239 og med Arbor Klikk.

Dette er også løsninger for større prosjekter for næringslivet - som butikk, ulike kjeder og offentlige rom. Arbor har et utvalg av bilder som er lagerførte, men kan levere alle motiver du ønsker å produsere i et større antall. Be om tilbud fra våre forhandlere.


Rask og enkel montering med Klikk
Arbor Panel Trend Fotovegg settes raskt og enkelt opp med Arbor Klikkskjøt. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.Robust maling 
Siden platene er ferdigmalte slipper du å bekymre deg for malingsøl og ekstra kostnader. Platene er lekkert malt med en robust og slitesterk maling. Platene tåler grundig rengjøring med milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder på veggene. 

Platene kan overmales etter vasking, se vår malingsanvisning.


Velg blant motiver på 6 plater 239:

Teknisk info:
Format 6 pl: 11x3620x2390
Lysmål: 3600x2390
Dekker: 8,60 m2
Pakning: 6 stk
Kanter: Arbor klikk 2 kanter


Last ned:

MDF:
Arbor Panel Trend Fotovegg er MDF-plater som består av ensartet tremasse presset sammen under høyt trykk og høy temperatur. Dette gjør platene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller.
Levert av  
mangadexmangadex