Fuktbestandige gulv


Arbor Fuktbestandig Gulv 22 mm er godkjent brukt som frittbærende undergulv på bjelkelag eller tilfarere av tre med c/c 60 cm i bolighus og andre bygninger. Fuktbestandige gulv skal brukes i rom hvor det stilles krav til fuktbestandige materialer som f.eks. bad, vaskerom, kjøkken, vindfang og rom under terrengnivå. Klimaklasse 2.




Arbor Fuktbestandig Gulv 22 mm er godkjent som plattformgulv, uten tildekking mot vær og vind i en begrenset del av byggeperioden. Skjøten skal være limt slik at vann ikke kan trenge inn. Det kan derfor monteres før vegger og tak er montert.

Arbor Fuktbestandig gulv tåler større fuktpåkjenninger i en begrenset tid uten å ta skade.

Våre sponplater produseres av en kombinasjon av bjørk og gran, som gir den beste kvaliteten. Utstrakt bruk av rundt virke gir solide og faste plater med nøyaktig profilering og fin overflate. Platene har spesielt gode tekniske egenskaper og vårt fokus er høy og jevn kvalitet. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.


Tekniske data:
Tykkelse: 22 mm
Format: 62 x 242 cm 
Lysmål: 60 x 240 cm 
Dekker: 1,44 m2 
Kantene: Arbor gulvprofil, not og fjær 4 kanter
Vekt: 1 plate ca 23 kg - 1m2 ca 16 kg - kolli a 31 stk ca 710 kg


Last ned

Spon:
Våre Fuktbestandige Gulv er laget av spon av høy kvalitet. Gjennom mange års erfaring har vi funnet frem til en solid kombinasjon av bjørk og gran.

 

Levert av  
mangadexmangadex