Panel Trend Graffiti Multi vegg

Arbor Panel Trend Graffiti Multi på 4 plater - når du bestemmer. Graffiti på fire Multiplater velger den som virkelig vil bestemme sitt eget interiør. De seks ulike motivene er tagget av proffe graffitikunstnere, og er supre for ungdom som vil ha et annerledes rom, enten det er soverommet eller kjellerstua for felles treff med venner.De fargesterke motivene gjør seg godt mot betongoverflaten, og kan enkelt males over om man skulle ønske det. Grafittimotivene kan forlenges med våre andre Multiplater i betong. 

Dette er også løsninger for større prosjekter for næringslivet - som butikk, ulike kjeder og offentlige rom. Arbor har et utvalg av lagerførte graffitimotiver, men vi kan levere alle motiver du ønsker å produsere i større antall. Be om tilbud.


Rask og enkel montering med not og fjær
Arbor Panel Trend Graffiti vegg settes raskt og enkelt opp med not og fjær.

Platene har not og fjær i alle skjøtene. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.Robust maling 
Siden platene er ferdigmalte slipper du å bekymre deg for malingsøl og ekstra kostnader. Platene er lekkert malt med en robust og slitesterk maling. Platene tåler grundig rengjøring med milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder på veggene. 

Platene kan overmales etter vasking, se vår malingsanvisning.


Velg blant våre utvalgte grafitti motiver:
Teknisk info:
Format 4 pl: 11x2420x1220
Lysmål: 2400x1200
Dekker: 2,88 m2
Pakning: 4 stk
Kanter: Not og fjær 4 kanter


Last ned:

MDF:
Arbor Panel Trend Multi er MDF-plater som består av ensartet tremasse presset sammen under høyt trykk og høy temperatur. Dette gjør platene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller.
Levert av