Panel Trend Graffiti vegg 

 

Arbor Panel Trend Graffiti vegg 4 plater er for de som våger. Graffiti på fire stående betong veggplater gir et mektig inntrykk, som skaper oppmerksomhet. De seks ulike motivene er tagget av proffe graffitikunstnere, og er supre til bruk på barne- og ungdomsrom, spillerom, i din egen bar og i andre rom som trenger en spesiell interiørløsning.De fargesterke motivene gjør seg godt mot betongoverflaten, og kan enkelt males over om man skulle ønske det. Bildene kan forlenges i bredden med våre andre veggplater i betong eller andre farger med høyde 239 og Arbor Klikk.

Dette er også løsninger for større prosjekter for næringslivet - som butikk, ulike kjeder og offentlige rom. Arbor har et utvalg av lagerførte graffitimotiver, men vi kan levere alle motiver du ønsker å produsere i større antall. Be om tilbud. 


Rask og enkel montering med Klikk
Arbor Panel Trend Graffiti vegg settes raskt og enkelt opp med Arbor Klikkskjøt. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.Robust maling 
Siden platene er ferdigmalte slipper du å bekymre deg for malingsøl og ekstra kostnader. Platene er lekkert malt med en robust og slitesterk maling. Platene tåler grundig rengjøring med milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder på veggene. 

Platene kan overmales etter vasking, se vår malingsanvisning.


Velg blant våre grafitti motiver:
Teknisk info:
Format 4 pl: 12x2420x2390
Lysmål: 2400x2390
Dekker: 5,74 m2
Pakning: 4 stk
Kanter: Arbor Klikk 2 kanter


Last ned:

MDF:
Arbor Panel Trend Graffiti er MDF-plater som består av ensartet tremasse presset sammen under høyt trykk og høy temperatur. Dette gjør platene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller.

Levert av