Kilfalsplate


Vegger kledd med tapet gjør rommene elegante og levende. For å få et godt resultat er det viktig at underlaget er jevnt og tørt.


Kilfalsplatene har en spesialfals og brukes som vegg der det skal tapetseres. Arbor 12 mm Kilfalsvegg kan benyttes i alle rom hvor det ikke stilles krav til fuktbestandige materialer. Bruk Kilfalsvegg Fuktbestandig i rom hvor fuktpåvirkning av veggen kan forekomme. Vi anbefaler Grunnet Kilfals når du skal tapetsere eller legge fiberduk for maling.
Spesialfalsen gir tilnærmet usynlige skjøter, som kun skal pusses lett. Perfekt for tapetsering og ved bruk av fiberduk og maling for slett vegg. Enklere kan det ikke bli.

Standard kilfals - grunn platene før tapetsering
Velger du standard kilfalsplater bør du grunne disse før tapetsering, fordi du da bruker mindre lim enn hvis du tapetserer direkte på ubehandlete plater. Disse platene er Svanemerket.

Grunnet kilfals - tapetser direkte på platene
Malingen er miljøvennlig og utførelsen gjør at platene har en pen og jevn overflate. For de fleste tapeter kan tapetsering skje direkte på platene, men ved spesielt tynne tapeter bør skjøter og spikerhull sparkles og pusses lett, se tapetprodusentens råd.

Skal du male, anbefaler vi Arbor Malingsklar.

Unngå fuktige plater – bruk ferdig grunnet kilfals
Grunnete plater blir mindre påvirket av byggfukt og du unngår at platene tilføres fuktighet ved egen maling, som kan føre til sprekker i tapetet. Samtidig slipper du å vente til platene har tørket, og du kan begynne tapetseringen umiddelbart.

Enkle å montere
Kilfalsplatene monteres enkelt med varmgalvanisert spiker 20/50 eller kramper med min. 10 mm rygg og to limstrenger i falsen. De kan monteres på horisontale lekter uten understøttelse av vertikale plateskjøter. Maks lektavstand cc 60 cm. Se vår monteringsanvisning på www.arbor.no

Spar tid og penger, unngå ekstra-arbeid
Grunnet kilfalsvegg blir rimeligere fordi grunnarbeidet er utført og du slipper å kjøpe verktøy, sparkel og grunning. Du unngår malingssølet og tildekking av gulv og møbler, tapetseringen utføres enkelt, uten ventetid og med et perfekt resultat.

Høy kvalitet
Platene tåler spiker og skruer for opphenging av bilder, lamper og annen veggdekor. De er laget av spon med ekstra høy kvalitet med en kombinasjon av bjørk og annet råvirke. Platene benyttes der det ikke stilles krav til fuktbestandige kvaliteter og de kan monteres på horisontale og vertikale lekter. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.

Teknisk info:
Tykkelse: 12 mm
Format: 62 x 239/244, 122 x 239/244/274 cm
Lysmål: 60 x 239/244, 120 x 239/244/274 cm
Dekker: 1,434/1,464/2,868/2,928/3,288 m2
Kantene: Not, fjær og fas 2 kanter
Vekt: 1 plate 122 x 239, ca 25 kg - 1m2 ca 9 kg - kolli a 52 stk ca 1200 kg


Last ned

 

Spon:
Våre kilfalsplater er laget av spon av høy kvalitet. Gjennom mange års erfaring har vi funnet frem til en solid kombinasjon av bjørk og gran.

 

Levert av  
mangadexmangadex