Landbruksplater


Arbor Fuktbest Landbruksplate er både fuktbestandig og ferdigmalt, og et enkelt og rimelig alternativ når du trenger vegger og tak som gir ekstra beskyttelse mot fukt. Med disse er sjansen mindre for ubehagelige overraskelser som sopp og råteskader i veggene.

Platene egner seg godt for bruk på vaskerom, grovkjøkken og andre rom i huset, hvor det er høy fuktighet (klimaklasse 2). De skal ikke brukes i våte soner, som for eksempel dusj.

Platen er ikke godkjent for bruk i melkerom!
Platen som tåler fuktig miljø
Fuktskader i vegger og tak kan få følger som er både ubehagelige og dyre. I verste fall må hele rommet, og kanskje også tilstøtende rom totalrenoveres. For å unngå skader i rom med mye fuktighet kan du derfor bruke fuktbestandige plater. Våre plater tilfredsstiller de høye kravene som stilles til veggplater i fuktige rom og passer overalt hvor du trenger ekstra beskyttelse mot fuktskader, som for eksempel vaskerom, grovkjøkken, eller i kjelleren (klimaklasse 2).

Enkel rengjøring
Arbor Fuktbest Landbruksplate er laget av spon av beste kvalitet. Overflaten er glatt og jevn, noe som gjør det enkelt å rengjøre platene. De kan rengjøres med vanlige vaskemidler eller om nødvendig høytrykksvaskes med kaldt vann med maks trykk 80 bar. Avstanden mellom spylehodet og platen må være minst 30 cm. For å oppnå den gode fuktbeskyttelsen blir platene grunnet og pusset før de blir malt med en spesialkomponert melaminbasert plastmaling. Hele platen er behandlet, også not og fjær. Baksiden er behandlet med UV-lakk for ekstra beskyttelse mot fukt.

Siden overflatebehandlingen er sterk og elastisk, tåler platene støt uten at det dannes sprekker i overflaten.

Enkle å sette opp
Platene leveres med not og fjær for enkel oppsetting, og monteres med skjult spikring rett på stender. Skulle du være uheldig med hammeren kan du sparkle og male over igjen. Platene trenger normalt ikke limes, men bør fuges med Bostik Silmax 2620 i utsatte skjøter. Det er viktig at platene behandles i endene for å forhindre fuktinntregning. Her må du også bruke Bostik Silmax. Her finner du fullstendig malingsveiledning og monteringsveiledning. (linker)
Platene har not og fjær i skjøten. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.Platene leveres i 2 nøytrale og tidsriktige farger. Velg mellom Antikkhvit og Lys Grønn.

Vanligvis er det ikke behov for fuktbestandige takplater i rom med begrenset fuktighet, og vi anbefaler derfor Arbor takplate hvit som tak.

Arbors fuktbestandige, ferdigmalte landbruksplater for tak og vegg er spesielt utviklet for alle typer lokaler hvor det stilles krav til fuktbestandige materialer. Eller hvis du ønsker økt trygghet i forhold til fuktskader. Dette kan være næringsmiddelindustri, garderobeanlegg, renseanlegg og mange andre.Platene leveres i fargene Antikkhvit og Lys Grønn.
Antikkhvit har en grønnaktig hvit tone.


Teknisk info vegg:
Tykkelse: 12 mm
Format: 62 x 244/260/270 cm. 62 x 270 cm kun Antikkhvit.
Lysmål: 60 x 244/260/270 cm
Dekker: 1,46/1,56/1,62 m2
Kantene: Not, fjær og fas 2 kanter
Vekt: 1 plate 62 x 244 cm, ca 12 kg - 1m2 ca 8 kg - kolli a 52 stk ca 670 kg

Teknisk info tak:
Tykkelse: 12 mm
Format: 62 x 242 cm
Lysmål: 60 x 240 cm
Dekker: 1,44 m2
Kantene: Not, fjær og fas 4 kanter
Vekt: 1 plate 62 x 242 cm, ca 12 kg - 1m2 ca 8 kg - kolli a 52 stk ca 665 kg

Lister:
Vi leverer et komplett sortiment av lister for montering av våre plater:

1. Skjøtelist for montering av flere plater i høyden.
2. Hjørnelist for ut- og innvendige hjørner.
3. H-list/skjøtelist for skjøting vertikalt, horisontalt og i lengden.
Alle er plastlister og leveres i lengde på 245 cm.
Leveres kun i fargen Hvit.

Last ned

Spon:
Våre Landbruksplater er laget av spon av høy kvalitet. Gjennom mange års erfaring har vi funnet frem til en solid kombinasjon av bjørk og gran.

 

Levert av  
mangadexmangadex