Arbor Panel Trend Multi, vegg og tak 


Arbor Panel Trend Multi er en serie fra Arbor, som kan brukes både på vegg og i tak. Lys Bjørk og Oljet Bjørk var svært eksklusive tak tidligere og gir også nå et mektig inntrykk. De gir et levende tak, som er enkelt å montere selv. Betongplatene med og uten staghull, gir en følelse av nettopp støpt betong og lager et røft uttrykk i alle rom – kjellerstue, barne-/ungdomsrom eller i andre lokaler, hvor spesielle løsninger passer inn. Disse betongplatene passer best på vegg og er flotte i kombinasjon med for eksempel tre, glass og fargerikt interiør. De leveres også i Fuktbestandig.
Multiplater i betong

Multiplatene i betong med staghull er de riktig for bruk på vegg. Det er i vegghull slike stag benyttes. Multiplatene uten staghull benyttes i tak, der staghull ikke fremstår i dagens byggeskikk.


Rask og enkel montering
Arbor Panel Trend Multi settes raskt og enkelt opp med not og fjær. Innfestingen er skjult, slik at det ikke blir noen skjemmende merker på veggen eller i taket. Resultatet blir penere enn med vanlig panel, og du slipper kvister og sprekkdannelser i platene.
Multiplatene kan monteres i forband eller kant i kant med gjennomgående skjøter i begge retninger.
Platene har nr i bunnen pga ulike dekorer. Unngå å sette like nr etter hverandre.

Platene har not og fjær i skjøten. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.Robust maling 
Siden platene er ferdigmalte slipper du å bekymre deg for malingsøl og ekstra kostnader. Platene er lekkert malt med en robust og slitesterk maling. Platene tåler grundig rengjøring med milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder på dem. 
Platene kan overmales etter vasking, se vår malingsanvisning.


Multi i fem spennende dekorer:
Fuktbestandig: Multi Betong.
Fuktbestandig m/staghull 51407818.Multi Takplater montert i forband eller kant i kant


Teknisk info:
Format: 11x620x1220
Lysmål: 600x1200
Dekker: 0,72 m2
Pakning: 4 stk
Kanter: Not og fjær 4 kanter


Last ned:


MDF:

Arbor Panel Trend Multi 11 mm er MDF-plater som består av ensartet tremasse presset sammen under høyt trykk og høy temperatur. Dette gjør platene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller.

Levert av  
mangadexmangadex