Arbor Panel Trend Natur


Arbor Panel Trend Natur med klikk og med unike, klassiske og moderne dekorer. Våre slette vegger gir deg utrolige mange muligheter til å skape unike og tilpassede interiører, fra det klassiske til det helt moderne. Noe for en hver smak og med helt ny Arbor Klikkskjøt, som forenkler monteringen.Veggplatene i denne serien gir en følelse av å ha naturen eller støpt betong på veggen, noe som lager et røft uttrykk. Disse platene er supre i kombinasjon med for eksempel tre, glass og fargerikt interiør. Den slette, slitesterke overflaten gjør dem svært enkle å vedlikeholde.


Rask og enkel montering med Klikk
Arbor Panel Trend Natur settes raskt og enkelt opp med Arbor Klikk.
Platene har nr i bunnen pga ulike dekorer. Unngå å sette like nr etter hverandre.
Liggende Betong må monteres fra 1 til 4 og så begynne på nytt fra 1.

Platene har Arbor Klikkskjøt, som er en mikroskjøt og det blir en slett vegg. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.


Robust maling 
Siden platene er ferdigmalte slipper du å bekymre deg for malingsøl og ekstra kostnader. Platene er lekkert malt med en robust og slitesterk maling. Platene tåler grundig rengjøring med milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder på veggene. 

Platene kan overmales etter vasking, se vår malingsanvisning.

Arbor Panel Trend Natur Klikk:


Teknisk info:
Format: 11x620x2390/2740
Lysmål: 600x2390/2740
Dekker: 1,434/1,644 m2
Pakning: 2 stk
Kanter: Arbor Klikk 2 kanter


Last ned:

MDF:
Arbor Panel Trend er MDF-plater som består av ensartet tremasse presset sammen under høyt trykk og høy temperatur. Dette gjør platene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller.
Levert av