Panel Trend Skygge/Skrå vegg 


Arbor Panel Trend Skygge/Skrå har ekte profil og naturdekor.
Disse veggpanelene kombinerer den tradisjonelle Skygge/Skrå-profilen med en moderne dekorteknikk. Slik får du et klassisk og pent interiør, som passer i mange rom. Profilen Skygge/Skrå er den flest velger. Vi bruker gjerne uttrykket - den tradisjonelle norske veggen.
Den slitesterke overflaten gjør dem svært enkle å vedlikeholde.
Rask og enkel montering
Arbor Panel Trend Skygge/Skrå settes raskt og enkelt opp med not og fjær. Innfestingen er skjult, slik at det ikke blir noen skjemmende merker på veggen. Resultatet blir penere enn med vanlig panel, og du slipper kvister og sprekkdannelser i platene.
Platene har nr i bunnen pga ulike dekorer. Unngå å sette like nr etter hverandre.

Platene har not og fjær i skjøten. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.


Robust maling 
Siden platene er ferdigmalte slipper du å bekymre deg for malingsøl og ekstra kostnader. Platene er lekkert malt med en robust og slitesterk maling. Platene tåler grundig rengjøring med milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder på veggene. 
Platene kan overmales etter vasking, se vår malingsanvisning.


Dekorer med Skygge/Skrå-profil:
Teknisk info:
Format: 11x620x2390/2740*/3050*
Lysmål: 600x2390/2740*/3050*
Dekker: 1,434/1,644/1,830 m2
Pakning: 2 stk
Kanter: Not og fjær 2 kanter


Last ned:

MDF:
Arbor Panel Trend 11 mm er MDF-plater som består av ensartet tremasse presset sammen under høyt trykk og høy temperatur. Dette gjør platene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller.

Levert av  
mangadexmangadex