Panel Trend Slettvegg malt


Ønsker du deg slette, malte vegger? Ferdigmalt Arbor Panel Trend
Slettvegg med Arbor Klikk mikroskjøt er det riktige valget, hvis du ønsker å unngå sparkling, pussing og malingssøl. De virker slette på veggen ved normal betraktningsavstand, men er ingen 100 % erstatning for gipsvegger, som du må sparkle, pusse, sparkle, pusse … – og når de er helt slette – må det tildekkes og males. Platene er et godt alternativ for deg som er ute etter det slette uttrykket og du får et pent og varig resultat. Den slette, slitesterke overflaten gjør dem svært enkle å vedlikeholde.


Rask og enkel montering med Klikk
Arbor Panel Trend Slettvegg malt settes raskt og enkelt opp med Arbor Klikk.

Platene har Arbor Klikkskjøt, som er en mikroskjøt og det blir en slett vegg. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.Robust maling 
Siden platene er ferdigmalte slipper du å bekymre deg for malingsøl og ekstra kostnader. Platene er lekkert malt med en robust og slitesterk maling. Platene tåler grundig rengjøring med milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder på veggene. 

Platene kan overmales etter vasking, se vår malingsanvisning.

Velg blant våre lyse, lette farger:
Teknisk info:
Format: 12x620x2390
Lysmål: 600x2390
Dekker: 1,434 m2
Pakning: 2 stk
Kanter: Arbor Klikk 2 kanter

Last ned

MDF:
Arbor Panel Trend er MDF-plater som består av ensartet tremasse presset sammen under høyt trykk og høy temperatur. Dette gjør platene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller.

Levert av