Velg et tak du vil trives med


Arbor leverer mange typer tak. Både i spon og MDF. Takpanel eller takbord i flere utførelser, takplater eller himling, som noe kaller dette, Multiplater som både er i nyskapende og klassisk design og et litt nostalgisk produkt – som Taktro.
Arbor Panel MDF Takbord malt
Takbord med en perfekt finish, som også kan benyttes som veggpanel, med en solid malt overflate for bruk som himling. Panel i taket går aldri av moten. Våre takbord sparer deg for mye arbeid og gir et tak som er en pryd for boligen din. Panelet er lett å sette opp og passer i alle hjem, uansett om du foretrekker det pent og klassisk eller stramt og moderne. Leveres i tre profiler.
 

Arbor Panel Trend Multi tak
Arbor Panel Trend Multi er en serie fra Arbor som kan brukes både på vegg og i tak. Lys Bjørk og Oljet Bjørk var svært eksklusive tak tidligere og gir også nå et mektig inntrykk.
Betongplatene med og uten staghull, gir en følelse av nettopp støpt betong og lager et røft uttrykk i alle rom – kjellerstue, barne-/ungdomsrom eller i andre lokaler, hvor spesielle løsninger passer inn.


Arbor Takplater/himling
En perfekt himling med takplater er pen å se på, uten skjemmende merker eller spor etter ujevn maling. Med våre klassiske, ferdigmalte takplater setter du enkelt opp taket selv. Resultatet blir et pent og varig tak, som du kan glede deg over i mange år. 


Arbor Taktro
Arbor Taktro er godkjent brukt som frittbærende taktro på takstoler, sperrer, åser eller bjelker med senteravstand c/c 0,60 m.

Levert av  
mangadexmangadex