Takpanel, takbord


Våre ferdigmalte takbord sparer deg for mye arbeid og gir et innvendig tak som er en pryd for boligen din. Nye profiler V-fas ende og V-fas alle sider.Takpanelet er lett å sette opp og passer i alle hjem, uansett om du foretrekker det pent og klassisk eller stramt og moderne. Takpanel går aldri av moten.

Panelbordene leveres i Skygge/Skrå, Skygge/Skrå med V-fas Endeskjøt og V-fas alle fire sidene.
Arbor Panel Takbord i MDF gir et penere resultat enn vanlig panel. De har et tiltalende utseende med den klassiske trestrukturen, men uten de skjemmende kvisthullene. Takbordene er enkle å sette opp, du gjør det selv på noen timer. Arbor Panel Takbord i MDF kan også brukes på vegg. Leveres i to lengder – 242 cm og 362 cm.

I fuktige rom anbefaler vi våre himlingsplater.

Takbordene har not og fjær i skjøtene. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.Enkel montering

Arbor Panel Takbord har not og fjær i sidene og endene, noe som gjør det enkelt å montere og få et pent og jevnt resultat. Festes med selvborende skruer eller kramper skjult i underkant av not, se fullstendig monteringsveiledning.
Bruk Arbor Panelholder
Med panelholderen som håndlanger, er det nok med to hender når du monterer takpanel.
Les mer her


Tidløs og slitesterk
Takbordene leveres i en delikat og tidløs hvit farge som passer i taket. De er ferdig malte fra fabrikken og fremstår med penselstrøkstruktur. Du får et inntrykk som om du hadde malt bordene selv, men det blir ikke malingsøl på gulvet eller merker i taket etter ujevn maling. Du sparer deg for mye merarbeid, og kostnadene til maling og redskap. Overflaten er slitesterk og robust. Den tåler grundig rengjøring så ofte du ønsker. Bruk milde vaskemidler eller du kan benytte dampvask uten fare for skjolder.

Hvis du ønsker en annen farge senere kan panelet fint males.
For best resultat bør du følge vår malingsanbefaling.


Teknisk info:
Tykkelse: 11 mm
Format: 14 x 242/362 cm
Lysmål: 12 x 240/360 cm
Pakning: 8 stk
Dekker: 2,37/3,54 m2
Kantene: Not og fjær 4 kanter
Vekt: 1 bord 242 cm ca 2,8 kg, pr m2 ca 9 kg, kolli á 280 stk ca 775 kg. Pkn á 8 pl ca 22 kg.

Farge: 
Hvit NCS: S0502-Y

Last ned

MDF:
Arbor Panel Takbord i MDF, som er ensartet tremasse presset sammen under høyt trykk og høy temperatur. Dette gjør det meget stabilt og sørger for at det tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller. Og du slipper å bruke spesialskruer.

Levert av