Takplater, himling


Et perfekt tak er pent å se på uten skjemmende merker eller spor etter ujevn maling. Med våre klassiske, ferdigmalte takplater i spon setter du enkelt opp taket selv. Resultatet blir et pent og varig tak, som du kan glede deg over i mange år.
Vakkert tak på kort tid
Taket skal ikke ta oppmerksomheten fra rommet, men løfte det fram. Det skal være elegant og nøytralt på samme tid. Velger du Arbor takplater når du skal legge nytt tak sparer du mye tid og arbeid. Platene passer alle rom i huset og leveres i et praktisk format, som gjør at de er enkle å håndtere, også for deg som ikke har erfaring med å legge tak fra før.

Lett å sette opp
Det er enkelt å sette opp takplatene. De festes rett på spikerslag med skjult skruing eller stifting i notsiden. Skulle du få en skade kan du enkelt pusse, sparkle og male over. Platene har ingen folie eller laminatbelegg som kan sprekke under oppsetting.

Takplatene er CE-merket og PEFC-sertifiserte.

Teknisk info:
Tykkelse: 12 mm
Format: 62 x 122 cm
Lysmål: 60 x 120 cm
Dekker: 0,72 m2
Kantene:Not og fjær og fas 4 kanter
Vekt: 1 plate ca 6 kg - 1m2 ca 8 kg - kolli a 52 stk ca 325 kg. Leveres i 2 pkn.
Farge
Hvit (NCS:S-0502Y)


Last ned

Spon
Våre himlings-/takplater er laget av spon og påført to lag hvit maling. De har en glatt, fløyelsmatt overflate. Det er mange fordeler ved å slippe å male taket selv: Du trenger ikke dekke til gulv og møbler, unngår malingsøl eller ujevnheter i taket, og du sparer tid. Takplatene tåler grundig rengjøringmed milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder i taket.

Levert av  
mangadexmangadex