Gulv for vannbåren varme


Arbor Thermogulv er en spesialplate som brukes der det skal legges 17 mm rør for vannbåren gulvvarme fra Uponor, som har godkjent dette. Arbor Thermogulv Standard brukes som undergulv på trebjelkelag eller aluminiumstilfarere i tørre rom. Klimaklasse 1.

Arbor Thermogulv har profilert not og fjær på alle 4 sider og 3 utfreste spor i platens overside for varmefordelingsplater. De utfreste sporene har en bredde på 19,8 mm og en dybde på 19,0 mm for Standard 22 mm og 19,7 mm for Fuktbestandig 25 mm. Sporene er tilpasset en rørdiameter på 17 mm. Varmefordelingsplater og vannrør plasseres av rørlegger før overgulv legges.
Overgulvet, med min. 9 mm tykkelse, legges på tvers av Thermogulv Standard. Ved bruk av tynnere laminatgulv, eller hvis parkett eller heltregulv legges på langs, må lastfordelende plate benyttes under overgulvet. Dette kan være 6,5 mm Rehab gips eller 6 mm Masterboard.
På Thermogulv Fuktbestandig kreves det en lastfordelende plate, 6,5 mm Rehab gips eller 6 mm Masterboard over varmefordelingsplatene.

Bruk Arbor Thermogulv Fuktbestandig i rom under bakkenivå og hvor fuktpåvirkning kan forekomme fra under- eller oversiden eller som plattformgulv. Klimaklasse 2.

Våre Thermogulv skal ha et fuktinnhold som ikke overstiger 7 % når overgulvet monteres. Det må tas hensyn til at Thermogulvet trenger tid for uttørking av fukt.

Bruk Arbor Fresemal med profilfres ved montering av Thermogulv så får du en perfekt bue for rørene ved vending. Mateledninger bør legges i bjelkelaget. Skal det freses ut ekstra spor for mateledningene, må det monteres ekstra understøttelse under platene.

Våre sponplater produseres av en kombinasjon av bjørk og gran, som gir den beste kvaliteten. Utstrakt bruk av rundt virke gir solide og faste plater med nøyaktig profilering og fin overflate. Platene har spesielt gode tekniske egenskaper og vårt fokus er høy og jevn kvalitet. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.


Tekniske data:
Tykkelse: Standard 22 mm Fuktbestandig 25 mm
Format: 62 x 242 cm 
Lysmål: 60 x 240 cm 
Dekker: 1,44 m2
Kantene: Arbor gulvprofil, not og fjær 4 kanter

Vekt: 
Standard: 1 plate ca 19 kg - 1 m2 ca 13 kg - kolli a 31 stk ca 590 kg
Fuktbestandig: 1 plate ca 23 kg - 1 m2 ca 16 kg - kolli a 25 stk ca 590 kg


Last ned

Spon:
Våre Thermogulv er laget av spon av høy kvalitet. Gjennom mange års erfaring har vi funnet frem til en solid kombinasjon av bjørk og gran.

 

Levert av  
mangadexmangadex