Innvendige veggplater for de fleste prosjekter


Arbor leverer et komplett program av spon-, MDF- og baderomsplater:
Ferdigmalt og ubehandlet veggpanel av spon i moderne farger og med spennende dekorer. Veggpanel ferdigmalt og ubehandlet av MDF med dype profiler. Også som fotovegger eller med graffiti.Takpanel med en perfekt finish og takplater med en pen og solid malt overflate for bruk som himling. Skal du tapetsere, bruk vår grunnet kilfalsplate. Ønsker du å male - bruk Arbor Malingsklare plater. Og på badet bruker du våre baderomspaneler.


Arbor Panel Trend
1. januar 2015 etablerte vi Arbor-Kragerø A/S og fikk da mulighetene til å styrke vårt produkttilbud med mange nye varianter. Dette gjelder både mht plateformat – full vegghøyde og Multiplater på 120 cm for vegg og tak, mange nye dekorer og et nyutviklet Arbor Klikk låsesystem. 
Dette er en helt ny måte å dekorere/male vegg- og takpanel på og vi har stor tro på at de fleste nye dekorene vil slå an i markedet. Spesielt har sletteveggene vært etterspurt.

De helt spesielle, Fotovegg og Graffiti, er for deg som ønsker å ha noe annet på veggen enn hva «naboen» har og som er villige til å betale for det. Kanskje du er den som ønsker deg nye, spennende interiørløsninger!

Arbor Panel Trend MDF leveres i to forskjellige typer – en Multi-plate, som kan brukes både på vegg og tak. Og en veggplate, med flere ulike dekorer, med bilder og graffiti.


Arbor Panel MDF 11 mm vegg

Arbor Panel ferdigmalte plater i MDF, har en eksklusiv overflate som minner om vanlig panel. Det har en tykkelse på hele 11 mm, som gir dypere og penere profiler. Du får dem i flere lyse, moderne farger og flere mer trendy farger, som passer godt til en fondvegg. Malingen fremstår med penselstruktur. Leveres i fire klassiske profiler.


Arbor Panel MDF 11 mm takbord/veggpanel

Arbor Panel MDF takbord ferdigmalt, er det enkleste alternativet når du vil ha liggende panel på veggen. Ferdigmalt panel gir deg penere skjøter og mindre etterarbeid enn vanlig panel. Med liggende panelbord vil rommet virke større, samtidig som takhøyden vil virke noe mindre. Og selvfølgelig kan du legge dem diagonalt – også i felter. Leveres i tre ulike profiler.


Arbor Panel MDF ubehandlet 11 mm

Velger du Arbor Panel ubehandlede veggplater i MDF, kan du skape akkurat de rommene du ønsker deg. Matte tomatrøde vegger med perlestaff eller blanke sjøgrønne vegger med V-fas. Mulighetene er uendelige, men resultatet blir det samme: Lekre vegger med tidløs design, som gir den ekte panelfølelsen og skaper helt nye rom du vil trives i.


Arbor ferdigmalte vegg

Arbor ferdigmalte glatte veggplater i spon kommer i to lette og behagelige farger som passer i de fleste rom. Med et minimum av innsats kan du få lyse og smakfulle vegger som holder seg i år etter år og gir rommene dine et helt nytt utseende. Det beste er at veggene er så enkle å sette opp.


Arbor ferdigmalt faspanel
Med Arbor ferdigmalt faspanel i spon, får du et nytt rom med lekre og moderne vegger som er lette å holde rene. Arbor ferdigmalt faspanel i spon passer når du skal bygge nytt, utvide eller rehabilitere. Platene har 6 bord og et nøytralt og tidløst design, som vil gi rommene dine det løftet du ønsker deg, uansett om du foretrekker det trendy eller klassisk. Leveres i tre lyse farger.


Arbor Malingsklar

Arbor Malingsklar Klikk brukes i rom hvor det skal males og du ønsker en slett vegg. Du slipper å sparkle og pusse. Platen har en spesiell klikkskjøt («not/fjær»-system), som gjør monteringen enkel og som gir minimale muligheter for bevegelse.
Platen kan benyttes i alle rom hvor det ikke stilles krav til fuktbestandige materialer (Klimaklasse 1). 


Arbor Grunnet Kilfalsvegg
Perfekt for tapetsering og ved bruk av fiberduk og maling for slett vegg.
Vegger kledd med tapet gjør rommene elegante og levende. For å få et godt resultat når du tapetserer, er det viktig at underlaget er jevnt og tørt. Med Arbor Grunnet Kilfalsvegg som underlag sparer du mye arbeid og tid, og alt ligger til rette for et pent sluttresultat. 


Arbor Sponplater Vegg Ubehandlet

Velger du Arbor ubehandlede sponplater kan du skape akkurat de rommene du ønsker deg. Dette er plater som er meget stabile. Arbor ubehandlede sponplater er meget godt egnet til maling. Til tapetsering anbefaler vi Arbor Grunnet Kilfalsvegg.Våre standard veggplater i spon er Svanemerket og det er garantien for et miljøvennlig produkt.


Arbor Spesial Fuktbestandige Ferdigmalte
Arbor Landbruksplater er fuktbestandige, ferdigmalte plater, som er egnet for bruk i garderober og andre lokaler med et fuktig miljø. Platene tåler bruk av høytrykksvasker, men det anbefales ikke at de høytrykksvaskes daglig eller med varmt vann.


Arbor Landbruksplater Fuktbest Ferdigmalt
Arbor Landbruksplater er fuktbestandige, ferdigmalte plater, som er egnet for bruk i fjøs og andre driftsbygninger med et fuktig miljø. Platene tåler bruk av høytrykksvasker, men det anbefales ikke at de høytrykksvaskes daglig eller med varmt vann. Platene er ikke godkjent for bruk i melkerom.


Baderomspanel

Baderomspanel monterer du enkelt selv, og med det spesielle låsesystemet trenger du ikke bruke lim. Når panelene er skrudd på plass, er resultatet en glatt og tett vegg, uten synlige skjøter. Panelene er enkle å vedlikeholde og meget slitesterke. Perfekt til nybygg og oppussing.
Levert av  
mangadexmangadex